Stadskasteel

Direct reserveren

Op loopafstand van het centraal station en langs de mooiste gracht van Utrecht vindt u Stadskasteel Oudaen. Met een grand café, een restaurant, de brouwerij en verschillende vergaderzalen is Stadskasteel Oudaen dé verrrassing van de Utrechtse binnenstad.

Grand Cafe

Stadskasteel

Het grand café op de begane grond is de ideale plek om lekker te ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. De prachtige ambiance van het grand café met haar 8 meter hoge plafond maakt dit de perfecte plek om vrienden, familie of collega’s te ontmoeten. Of het nu gaat om een familieborrel of een chique diner: het grand café biedt de juiste sfeer.

Meer info Reserveren

Restaurant

Stadskasteel

Verstopt op onze eerste etage vindt u het restaurant. Het restaurant is met haar eigen karakter een heerlijke plek om te lunchen en/of te dineren tijdens een vergadering of met een andere grotere groep. Ook zijn er mogelijkheden tot het afhuren van het restaurant, zodat u kunt genieten van exclusiviteit van de ruimte met uw eigen gasten.

Voor meer informatie over het huren van het restaurant kunt u contact opnemen met onze banquetingafdeling via info@oudaen.nl of telefonisch op 030-2311864.

Meer info Reserveren

Diner kaart

Lunch kaart

Wijn kaart

Zaalverhuur

Stadskasteel

Naast het grand café en het restaurant zijn er 4 vergader- en feestzalen te huur bij Oudaen; de Dirk van Houdaenkamer, de Couwenhovezaal, Linteloozaal en de Zoudenbalchzaal.

Iedere zaal heeft haar eigen karakter, sfeer en capaciteit. De drie zalen op de tweede verdieping kunnen met elkaar verbonden worden waardoor één grote ruimte ontstaat. De ruimtes kunnen samen of los van elkaar gehuurd worden.

Op zoek naar een memorabele ruimte voor een vergadering, besloten receptie, feestavond of jullie droombruiloft? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via info@oudaen.nl of bel ons op 030-2311864.

Benieuwd naar het verhaal achter de namen van de zalen van Oudaen? Klik hier.

Zaalverhuur Reserveren

Actueel

Laatste nieuws

Wij zijn (deels) vernieuwd!

Bij Oudaen hebben we deze zomer niet stilgezeten.. De bierbrouwerij, de verschillende zalen én de website hebben een flinke make over gekregen. Maar we staan altijd open voor...

Wij staan op de Love & Marriage beurs!

Aanstaande zaterdag en zondag zal een team van adviseurs te vinden zijn op de Love & Marriage beurs in de Jaarbeurs, Utrecht. Zijn jullie nog op zoek naar dé perfecte...

Opkomende evenementen

25 SEPTEMBER 2017

27 september, officiële opening van de brouwerij

De brouwerij is vernieuwd! Vanaf heden kan men niet alleen een rondleiding of een borrel krijgen in de brouwerij, ook kan je er eten. Stoer eten wel te verstaan, mooie stoere...

25 SEPTEMBER 2017

Love & Marriage beurs in de Jaarbeurs 30 sep en 1 okt

Oudaen staat aanstaand weekend op de Love & Marriage beurs! Tijdens de beurs kunnen verloofden zich gaan vergapen aan alle mogelijkheden op het gebied van trouwlocaties,...