Trouwen

Trouwen

Voor zowel bruid, bruidegom als gasten moet de trouwdag van begin tot eind perfect zijn. Bij Oudaen snappen we dit heel goed en zullen we er, samen met jullie, voor zorgen dat de dag van begin tot eind verloopt zoals u dat wenst.

De eerste keus is vaak al de keuze voor een grote of een kleinere bruiloft. Voor beide opties heeft Oudaen diverse opties. Wilt u kleiner trouwen, dan kiest u voor één van onze kleinere zalen, bijvoorbeeld de Couwenhovezaal of Zoudenbalchzaal. Daarna kan er een feest gegeven worden door de zalen bijvoorbeeld te koppelen, waardoor de mooie bar er in het midden van de ruimte bijkomt.

Toch op zoek naar een grotere locatie? Dan verbinden we alle zalen op onze tweede verdieping, waardoor meer dan 200 gasten aanwezig kunnen zijn. Aankomst per boot of te voet, trouwen in onze bierbrouwerij? Dat kan allemaal.

Trouwen bij Oudaen staat voor trouwen zoals jullie het willen. Met onze ervaring van meer dan 25 jaar. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan met onze adviseurs. Zij bespreken samen met jullie alle mogelijkheden en helpen jullie in de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk!

Lees meer in de trouwbrochure.

Terug naar trouwen Aanvragen