Zaalverhuur

Direct reserveren

De zalen van Oudaen zijn per dagdeel te huur en zijn geschikt als vergaderzaal of voor uw high tea, feest, lunch, borrel of diner. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?
Laat het ons weten via info@oudaen.nl of bel ons op 030-2311864.

Houdaenkamer

Zaalverhuur

De Houdaenkamer, of zoals je eigenlijk hoort te zeggen: de Dirk van Houdaenkamer. Vanwege de voorname sfeer van de kamer wordt dit ook wel de Stijlkamer genoemd.

De Houdaenkamer biedt plaats aan zo’n 34 personen met een afmeting van 7 x 11 meter.

Extra informatie Reserveren

Linteloozaal

Zaalverhuur

De Linteloozaal ligt samen met de Couwenhove- en Zoudenbalchzaal op dezelfde verdieping van het Stadskasteel. De Linteloozaal kan door middel van schuifbare wanden verbonden worden met de andere zalen op de tweede verdieping.

De zaal is karakteristiek vanwege de balken in de hoge nok van het kasteel en heeft een afmeting van 6 x 12 meter.

Extra informatie Reserveren

Couwenhovezaal

Zaalverhuur

De Couwenhovezaal laat u bij de raampartijen zien hoe dik de kasteelmuren daadwerkelijk zijn. De zaal is recentelijk vernieuwd en dat is goed te zien! De prachtige blauwgroene kleur geeft de kamer een fijne sfeer!

De Couwenhovezaal heeft een afmeting van 6 x 10 meter en kan zowel alleen als in combinatie met de Zoudenbalchzaal en/of Linteloozaal gehuurd worden.

Extra informatie Reserveren

Zoudenbalchzaal

Zaalverhuur

De kleinste,maar wel de enige zaal die uitzicht biedt op het stadscentrum met de Oudegracht en de Dom! De Zoudenbalchzaal ligt namelijk aan de voorzijde van het Stadskasteel en heeft een afmeting van 5 x 7 meter.

Deze zaal kan in combinatie met de Couwenhovezaal en/of Linteloozaal gehuurd worden.

Extra informatie Reserveren

Heeft u een vraag?