Na een drukke dag ben je onderweg naar huis. Maar daar kom je niet aan. Een automobilist let even niet. Je wordt aangereden.

Of

Tijdens het werk raak je bekneld in een machine. Je glijdt uit en valt van een steiger. Of je wordt door een collega aangereden met een heftruck.

 

Als dit jou overkomt, wil je eigenlijk direct weten waar je aan toe bent.

Klik om letselschade te claimen.

Wij bellen jou

of jij belt ons op: +31652058573 of mailt ons: info@weare-media.com/zoletselschade

  • Contact met ZO

Meer weten over....

Een bedrijfsongeval

"Zo snel ging het" vertelde de heer K. te Woerden nadat hij van een steiger was gevallen tijdens bouwwerkzaamheden. Jaarlijks vinden er veel bedrijfsongevallen plaats. Je valt van een ladder, steiger of het dak waarop je aan het werk bent. En dan...

Lees Meer
Verkeersongeval

"Zo heftig was het" vertelde mevrouw S. te Breukelen nadat zij was aangereden. Dagelijks vinden er veel verkeersongevallen plaats. Je krijgt geen voorrang en wordt als gevolg daarvan aangereden door een onoplettende automobilist. En dan..

Lees Meer
Mediation

"Zo geregeld" zei de heer K. te Utrecht nadat hij de zaak voor mediation had voorgedragen. Je zaak loopt al een paar jaar en wordt maar niet geregeld. Er is discussie over hoeveel er betaald moet worden. De verzekeraar wil niets meer betalen. En dan..

Lees Meer