Over ZO

 

Wie is ZO?

Ik ben Marjolijne Knottenbelt, geboren in 1969 en ik woon en werk in Utrecht.  In 1996 ben ik, tijdens mijn studie rechten, bij een middelgroot advocatenkantoor in het centrum van Utrecht gaan werken. Ik heb mij, na mijn beëdiging tot advocaat, gespecialiseerd in het regelen van letselschadezaken. Ruim 10 jaar heb ik bij dit kantoor gewerkt, waarna ik 6 jaar op een klein gespecialiseerd kantoor gewerkt heb als advocaat letselschade. In 2011 heb ik de Mfn opleiding tot mediator afgerond.  In 2012 ben ik mijn eigen kantoor gestart.

 

Ik zeg wat ik doe
en ik doe wat ik zeg!

Waarom ZO?

Een ongeval, bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of aanrijding, heeft een grote impact op het leven van een slachtoffer maar ook op zijn of haar omgeving.
Als slachtoffer ga je een onzekere tijd tegemoet. Je kunt te maken krijgen met lichamelijke en psychische klachten maar ook op financieel gebied kan het veel gevolgen hebben.

Er zijn allemaal zaken die geregeld moeten worden. Wie is er aansprakelijk? Wie betaalt de schade aan mijn auto of fiets? Door wie worden de door mij gemaakte kosten betaald? Hoe lang gaat dit allemaal duren? Heb ik blijvend letsel? Kan ik mijn werk blijven doen?

Mijn visie is duidelijk. Jij als slachtoffer hoort centraal te staan in de afwikkeling van de zaak. Ik vind het belangrijk dat cliënten bezig zijn met herstel en zo min mogelijk andere zorgen hebben. De ervaring leert dat slachtoffers veel problemen kunnen krijgen na een ongeval. Verzekeraars betalen namelijk niet graag uit waardoor het vaak erg lang duurt voor de zaak afgewikkeld kan worden. ZO neemt je al deze zorgen uit handen zodat jij volledig met je herstel en/of verwerking bezig kan zijn.

ZO letselschade!

ZO houdt zich alleen bezig met de afwikkeling van letselschadezaken voor slachtoffers. Het kantoor staat voor een heldere no nonsense aanpak waarbij het slachtoffer centraal staat. Door jarenlange ervaring en opleidingen is er veel kennis in huis. Van licht tot zwaar letsel, van jong tot oud, van zelfstandige tot mensen in loondienst en van bijstandsmoeder tot miljonair.

Door de kleinschaligheid kunnen wij maatwerk bieden. We houden je uiteraard op de hoogte van de stand van zaken en je kunt met al je vragen bij ZO terecht. Samen maken we een plan en binden we de strijd aan met de verzekeraar.

Ook voor mediation bij je bij ZO aan het goede adres. In letselschadezaken gebeurt het regelmatig dat onderhandelingen vastlopen. Jij hebt een bepaald bedrag voor ogen wat de verzekeraar niet wil betalen. Je belangenbehartiger adviseert om te gaan procederen met alle risico’s en kosten van dien. Door mediation helpt ZO je bij het daadwerkelijk afwikkelen van de zaak zonder tussenkomst van een rechter.